Barnmorskegruppen - Öresund
 


Vi värnar om din integritet

Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen (GDPR).
I samband med den nya GDPR-lagen vill vi informera om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Genom att vi lagrar dina personuppgifter kan vi på ett  effektivt sätt hantera dina bokningar samt att vi kan skicka information kring din bokning, avbokningsregler mm.
Vi hanterar alltid data om dig på ett pålitligt och lagligt sätt och vidtar de tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring eller förstörelse. 
Uppgifterna i vårt bokningsystem används endast av Barnmorskegruppen Öresund och sprids aldrig vidare.

Vi skickar nyhetsbrev till dig om du är gravid för att informera dig om nyheter, tjänster & utbud vilket vi hoppas du vill ta del av. Det går att vid varje utskick avregistrera dig från dessa nyhetsbrev. 

Du behöver inte göra något, men ta gärna del av våra användarvillkor samt integritetspolicy  och läs hur vi använder dina personuppgifter. 
Du kan när som helst be att få dina uppgifter strukna genom att meddela detta i svarsmail till integritet@bmgo.se

Inställningar för cookies
Vår webbsida använder cookies för att hemsidan och våra tjänster ska fungera som de ska. Cookies hjälper oss att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, och därför är vissa cookies nödvändiga för att webbsidan ska vara fullt fungerande. Nedan kan du läsa mer om våra cookies och vilka som är valbara.
Inställningar för samtycke
Inställningar för samtycke
Nödvändiga cookies
Dessa cookies används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa cookies kan därför inte stängas av. Cookies används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda cookies
Denna typ av cookie hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder cookies till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade cookies analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa cookies används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av cookies kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.